070 772 713

info@yama.si

BUTIČNI FITNES

S POSLANSTVOM

Sem osebni trener. Vaš vaditelj. Človek, ki vam bo stal ob strani. Vas spodbujal in verjel v vas. Sem Vanja Cipot. Moje poslanstvo je pomagati ljudem do lepo postave, zdravega telesa in izpopolnjenega življenja. Zato sem oblikoval poseben program treningov in prehranskega svetovanja, s kombinacijo katerega lahko dosežete maksimalne uspehe.

Za dosego popolnega osebnega pristopa smo naš novi butični fitnes center oblikovali po meri posameznika. Postavili smo enega prvih butičnih fitnesov v pravem pomenu besede. Osebni treningi potekajo v za to primerno opremljeni dvorani, z rekviziti, s pomočjo katerih sestavim trening po meri vadečega. Postopoma zastavljamo manjše cilje, ki na koncu vodijo do ciljne točke uspeha. Poleg vadbe je cilj tudi vzpostaviti pristen oseben stik in s tem spoznati potrebe in premagati ovire, ki se porajajo v naših glavah. V dvorani namreč trenira le ena oseba, kar omogoča popolnoma sproščeno vzdušje med samo izvedbo vajo kot tudi med komunikacijo med trenerjem in vadečim. Na samem. Skorajda intimno, bi se lahko reklo.

Skupinske vadbe potekajo v večji dvorani, v katero sprejmemo omejeno število vadečih. Cilj je, da se posvetim vsakemu vadečemu, da usmerjam in učim pravilne izvedbe tudi v skupini. Z različnimi rekviziti popestrimo vadbo, čeprav je največji poudarek še vedno na delu z lastno težo. Na tak način lažje in hitreje dosežemo zastavljene cilje in dvignemo samopodobo. Vadba v manjši skupini pozitivno vpliva na motivacijo in skupinsko pripadnost.

Če želite trenirati v skupini, vendar želite poseben prilagojen program po vaši meri, smo organizirali tudi mini skupinske vadbe, v kateri sodelujejo največ štiri osebe. Mogoče želite trenirati s partnerjem ali prijateljicami, tako da se družite z namenom in naredite nekaj več za sebe. Osebni trening v tem primeru prilagodim tako skupini kot celoti, kot tudi posameznikom znotraj te skupine. Vadba poteka v manjši dvorani s pomočjo lastne teže v kombinaciji z rekviziti.

Zato vas vabim, da se nam pridružite.
Butični fitnes V-team ima svoje popolnoma obnovljene prostore na Celovški cesti 32 v Ljubljani, le streljaj iz centra mesta.

Yama.si  © 2017 – 2022 
Avtorsko zaščitena vsebina

%d bloggers like this: